Marts (3) 2016 – Kunst for alle – Aalborg

KFA Aalborg 2Kunst for alle – Aalborg

Det er første gang der afholdes Kunst for alle i Aalborg og det er første gang overhovedet, at jeg er med udstiller på Kunst for alle. Jeg glæder mig rigtig meget og er meget stolt af at deltage.

Kunst for alle er en meget velorganiseret udstilling, hvor arrangørene er fantastisk gode til at markedsføre og sørge for, at der kommer rigtig mange besøgende til Kunst for alle. Netop det – gør jo – at vi kunstnere har mulighed for at så mange som muligt ser vores kunst.

 

Jeg udstiller mine farverige abstrakte malerier på hvid baggrund og naturligvis mine kæmpe æg som har sneget sig ind i mit univers. Jeg håber du har mulighed for at kigge forbi Kunst for alle, AKKC, Aalborg i dagene 23.03.16 – 27.03.16 (Påsken)

Venlig hilsen Marianne Helstrup

Skriv et svar