September 2017 – Overblik

Overblik

Det har været en mega spændende proces over hele sommerperioden, hvor jeg har eksperimenteret, afprøvet nye teknikker, udfordret mig selv og ikke mindst være fuldstændig fordybet i maleriet. Malerejsen til Grækenland var nok det der gav mig overblikket over, hvad alle mine eksperimenter og forsøg skal bruges til. Det græske landskab, lyset, duftene og lydene af hav og natur, er så småt begyndt at hoppe ind i mine malerier. Jeg tænker der kommer en helt serie med græsk inspirerede malerier, for der har virkelig være mange indtryk, som gerne vil ud på lærredet.

Jeg fik malet en del dernede, og jeg fik især tegnet en masse skitser til mine fremtidige malerier, ligesom kameraet blev flittigt brugt. Hele samlingen er nu kommet med hjem til Danmark, hvor arbejdet fortsætter i mit værksted. Et par malerier er allerede færdige og jeg må sige, at jeg har en rigtig god følelse, med det der kommer frem. Henover efteråret vil der være en del nye udstillinger, hvor du har mulighed for at se min græsk inspirerede serie.

Håber vi ses – med venlig hilsen Marianne Helstrup

The Greek View – 100×100 cm

 

 

Skriv et svar