Art by Marianne Helstrup

Danish Artist, atelier/galleri/værksted i Jægergårdsgade 78, DK- 8000 Aarhus C, Mobil 8755 4442 "Take care of our nature – there is no planet B"

Atelier


MARIANNE HELSTRUP – BILLEDKUNSTNER – AARHUS C

Jeg har Atelier i Baghuset Atelieret belligende på Skanderborgvej 166, 8260 Viby. Her arbejder jeg hovedsageligt med billedkunst. Du er altid velkommen her til at se mine malerier, bare du ringer først 40 13 2506, så vi kan lave en aftale.

Jeg bor i Bülowsgade 64, 3 tv, 8000 Aarhus C. I min lille MikroAtelierLejlighed viser jeg gerne mine store og små malerier frem i selv samme omgivelser, som malerierne skabes i. Selv om pladsen er trang, arbejders der gerne fra morgen til aften. Kontakt mig på mobil 40132506, hvis du har lyst til at kigge ind. Det vil glæde mig.

Billedkunstner Marianne Helstrup

Til Toppen

Kunsten er med til at give vores bolig personlighed og med til at skabe den gode stemning i hjemmet. Med kunst på væggene føler vi os oftest godt tilpas i stuen, køkkenet, værelserne m.m.

Kunst til virksomheder – kunst med skattefordele

I din virksomhed kan du købe kunst og afskrive dette køb efter saldometoden med op til 25% om året. (ligesom med inventar)

Udgifter til køb af kunstværker, der hænges op eller stilles op i virksomhedens lokaler, kan afskrives efter den såkaldte saldometode med op til 25 % om året. Altså efter samme regler som inventar. Der kan foretages fuld afskrivning i anskaffelsessåret, også selvom købet sker i slutningen af regnskabsåret.

Er du i tvivl om hvordan din virksomhed skal udsmykkes, så hjælper jeg gerne med dette. Jeg modtager gerne udsmykningsopgaver og bestillingsarbejde. Malerier på bestilling. Et maleri til 12.900 eller mindre kan virksomheden trække hele købesummen fra i det indeværende regnskabsår. Der er altså god grund til at dekorere din virksomhed med smuk kunst på væggene. Malerier der skaber en god stemning mellem ansatte og andre der kommer i virksomheden. Lad mig vise dig hvordan dit kontor kan udsmykkes og dekoreres.