Atelier

Atelier på Toppen af Aarhus

Marianne Helstrup har fået nyt lækkert atelier beliggende lige midt i Aarhus C. Helt præcist i Fredensgade 28B, 4. sal.

Ja du læste rigtigt, 4. SAL, og der er ingen elevator.  Men når man har et stort malehjerte, skal der meget til, før det kan kaldes en forhindring eller besværligt. Nu bliver dages motion, på helt naturligvis, op og ned af trapper. 

På 4. sal er der masser af lys. Det var det, som gjorde at Helstrup slog til her. Det viser sig at 4. sal er noget af det højeste her i omådet. Det betyder at der er en fin udsigt over Aarhus C, samt et helt fantastisk lysinfald. Altelier kalder Marianne i daglig tale for: 

Atelier på Toppen af Aarhus

Atelier på Toppen af Aarhus

Atelier på Toppen af Aarhus ligger i en gammel ejendom, hvor alt er bevaret i sin gamle charmerende stil. Råt, gammelt og hvidt. Det findes ikke bedre.

Du er altid meget velkommen i Atelier på Toppen af Aarhus. Ring eller send besked mail/sms, hvis du ønsker at besøge Atelieret. Der er kaffe og masser af malerier i alle størrelser. T: 40132506 // M: Marianne.Helstrup@gmail.com

Malerier og magiske øjeblikke

Der er ikke noget der haster, når Marianne maler. Marianne kan bruge meget lang tid på det samme lærred. Pludselig mærker hun, at det magiske øjeblik nærmer sig, hvor den sidste og afgørende streg skal sættes.


Next Page