Presse

Marianne Helstrup er dansk billedkunstner, bosiddende i – Smilets By – Aarhus, hvor hun arbejder i sit atelier i byens centrum.

Helstrup, der er uddannet ingeniør, bruger sit kunstneriske virke, som kontrast og har gennem de sidste 15 år undervist i billedkunst på forskellige fagskoler, højskoler samt kurser i eget regi. Sidenhen er Helstrup uddannet på Aarhus Kunstakademi med formålet at undersøge og udbedre hendes kunstneriske kompetencer.

Marianne Helstrup der til dagligt underviser i materialer, kvalitet, design og produktudvikling på Aarhus Universitet, administrerer et tværfagligt domæne mellem entreprenørskab og kunsten, hvor naturen og store vidder danner rammen for hendes inspirationskilde.

Helstrup rejser meget og samler hendes indtryk fra lande som Marokko og Det græske Øhav, men forankrer sig ligeledes lokalt i og omkring Aarhus’ kyst og smukke skove. Inspirationen danner fundamentet for Helstrups ekspressionistiske frisind på lærredet og understøtter således kunstnernes trang til at arbejde frit og frasige sig enhver form for skitser eller forudbestemte motiver.

MARIANNE HELSTRUP, Atelier, (kan besøges efter aftale)
Fredensgade 26, Aarhus C
+45 40132506

Til Toppen