August 2016 – Ny serie på vej

Ny serie på vej

Mål: 80 x 80 • kr. 6.000,-

Efter det skønne ophold i Rom, er jeg tilbage igen. Fyldt med energi – flydt med inspiration – fyldt med gå på mod. Jeg har set og oplevet så meget, at jeg har uendeligt meget, der skal ud på lærredet. Jeg har mildest talt lukket mig inde i maleværkstedet, hvor jeg eksperimentere, prøver af og udvikler. Det er “Ægget” der stadig vil ud, men på nye måder og i nye farver. Det går der ud af og jeg er ikke til at stoppe. Jeg er vild med den her fase, hvor jeg er helt opslugt og jeg ønsker aldrig den må stoppe igen. Det gør den selvfølgelig – og når jeg så når til den fase, hvor jeg skal udstille de nye værker, så vil I høre mig sige. Jeg er vild med den har fase og jeg ønsker aldrig den må stoppe igen. Sådan er det – hver fase har sin charme. Lige nu er det i værkstedet der trækker. – I får naturligvis lige et enkelt maleri fra den nye serie at se.

Venlig hilsen Marianne Helstrup

Skriv et svar