Art by Marianne Helstrup

Danish Artist, Atelier i Bülowsgade 64, 3. tv, DK- 8000 Aarhus C, Mobil 4013 2506 // 8755 4442 "Take care of our nature – there is no planet B"

Februar 2017 – Galleri Himmerland

Mine malerier kan fremover også ses i Galleri Himmerland

Det var som om sommeren blev forlænget væsentlig, den da i september, hvor jeg blev kontaktet af Galleri Himmerland.

“Har du mon lyst til at udstille i vores galleri” spurgte Hanne, indehaver af Galleri Himmerland. “Jaaa” var mit svar – og så fik jeg travlt. En ordenlig stak malerier er nu leveret i Himmerland og er du på de nordlige kanter, så kig endelig ind hos Galleri Himmerland – se mine og flere andres skønne malerier.

De kan se mere på  Galleri Himmerlands hjemmeside ved at klikke på linket her:  Galleri Himmerland

Kærlig hilsen Marianne Helstrup

Skriv et svar