November 2016 – AlletidersKUNST

AlletidersKUNST, Ridehallen, Aarhus C

Igen i år er jeg så heldig at være blandt de kunstnere, der udstiller på AlletidersKUNST d. 10-13. november.  I den forbindelse har jeg haft rigtig travlt med at lave nye malerier, der skal vises frem. Jeg har fået stand nr. 18 og det betyder ca 10 meter væg, som jeg frit kan råde over. Malerierne som skal med på udstillingen, er nu færdige og jeg er igang med at optegne, hvordan malerierne skal hænge på udstillingen.

Du får lige et kig her – 2 dugfriske malerier som skal med på AlletidersKUNST. Håber naturligvis du har lyst til at kigge forbi og kommer du i mit Galleri Marianne Helstrup, så har jeg gratis billetter til torsdag d. 10. nov.

Åbningstider for AlletidersKUNST: torsdag kl. 16-20, fredag, lørdag og søndag kl. 11-18

Skriv et svar