Art by Marianne Helstrup

Danish Artist, Atelier i Bülowsgade 64, 3. tv, DK- 8000 Aarhus C, Mobil 4013 2506 // 8755 4442 "Take care of our nature – there is no planet B"

September 2016 (2) – En stor succes

Kunst for alle – en stor succes

Kunst for alle i Øksnehallen i København var en stor succes. Besøgende væltede ind for at studere kunst med stor interesse. Min nye serier vagte også stor interesse. Mange stoppede op for at se alle mine malerier og flere kom endda forbi flere gange. Blandt de besøgende var der både kunstforeninger, gallerier og kunder.

Heldigvis havde jeg også held med at sælge mine malerier og glæder mig nu over, at mine malerier nu hænger i flere hjem i det Københavnske område.

Tak til alle der kiggede forbi og tak til de som valgte at bringe et af mine malerier med hjem 🙂

Skriv et svar