Art by Marianne Helstrup

Danish Artist, Atelier i Bülowsgade 64, 3. tv, DK- 8000 Aarhus C, Mobil 4013 2506 // 8755 4442 "Take care of our nature – there is no planet B"

April 2016 – Lille atelier i London

London1

Lille atelier i London

Wiiiii – Der er sket noget vildt.

Det er muligt, at jeg snart kan komme til at udstille i London 🙂 Men for at det kan lade sig gøre, skal jeg i en periode arbejde med min kunst på stedet – altså i London. Derfor har jeg netop fået et ganske, ganske lille hjørne, i et atelier i London, hvor jeg kan arbejde med min kunst.

Når en serie en gang om noget tid er blevet færdig, skal den vurderes og forhåbentlig findes egnet til en udLondon2stilling i London. Nøøhh, hvor er jeg bare spændt på dette projekt.

Serien der skal arbejdes på i London bliver abstrakte farverige malerier – ikke på hvid baggrund, men på pastelfarvet baggrund. De første malerier er allerede lavet og står nu til tørre i mit lille atelierhjørne i London. Du får lige lov at se de første par stykker 🙂

Senere, når der er mere udvikling i projektet, skal det nok komme her på bloggen. Lige nu må jeg bare tage nogle koncentrerede weekendture til London, hvor jeg maler på livet løs – det er min chance og den lader jeg ikke bare sådan lige smutte forbi.


London5Venlig hilsen Marianne Helstrup

Skriv et svar