Juni 2017 – uddannelse og fordybelse

Det er sommer og tid til uddannelse. Det er vigtigt for mig hele tiden at udvikle og forny mig, både gennem egne eksperimenter, men i særdeleshed også ved at deltage i kurser og workshops.

Mit mantra er: udvikling og fornyelse frem for gentagelser

Jeg elsker at arbejde i serier og laver gerne mange malerier i samme serie, men derefter er det også tid til noget nyt. Gennem masser af fordybelse og udvikling træder en ny serie pludselig frem. Den kan være meget anderledes end den første, men alligevel meget “Mariansk” i sit udtryk.

Juni foregår på Skolen for Kunst & Design i Aarhus, hvor jeg skal modtage masser af undervisning og bruge masser af tid på fordybelse. Spændende hvad det kan bringe. Jeg glæder mig.

Rigtig god sommer til jer alle
Kærlig hilsen Marianne  

Skriv et svar