Art by Marianne Helstrup

Danish Artist, Atelier i Bülowsgade 64, 3. tv, DK- 8000 Aarhus C, Mobil 4013 2506 // 8755 4442 "Take care of our nature – there is no planet B"

Maj 2017 – Fordybelse og udvikling

Tid til fordybelse og udvikling

Diverse ferniseringer samt kunstudstillingen på Art Nordic er veloverstået – og nøjhhhh hvor er det bare skøøønt at være med så mange steder.

Jeg er vendt tilbage til mit værksted og er straks igang med planlægningen af de næste 5 måneder, sådan i grove træk altså.

Den lange 5 måneders periode skal bruges på fordybelse og udvikling. Der skal males, undersøges og eksperimenteres. Masser af tid i værkstedet. For nye input til udviklingen har jeg meldt mig til et par uddannelser og kurser, samt et par malerejser til udlandet. Resten af den lange tid skal bruges helt alene i værkstedet, hvor jeg elsker stilheden og fordybelsen. Skøøønt at der også bliver tid til det. På min Facebookside “MarianneHelstrupBilledkunstner” tør jeg godt love det kommer lidt fotos fra den kommende periode. Håber du kigger med 🙂

Næste udstilling hedder Kunst for alle i København til oktober

Mit galleri er kun åbent efter aftale og min næste udstilling hedder Kunst for Alle i København til oktober. Kunstnerlivet er skønt

Kærlig hilsen Marianne Helstrup

Skriv et svar