NOVEMBER 2017 – 3 UDSTILLINGER

3 UDSTILLINGER

November er en trav måned med hele 3 udstillinger.

Udstilling på Filosoffen i Odense er stadig igang og her kan du se min og andres kunst helt frem til søndag d. 5. november. Gratis Entre – 2 etager med udstilling og en super lille lækker cafe med udsigt over Odense Å, hvor du kan holde et lille Art Break 🙂

Udstilling AlleTidersKunst i Ridehuset i Aarhus C, d. 9-12 november – her har du igen mulighed for en fribillet. Denne gang skal du sende en besked til mig, så reserverer jeg en billet eller to til dig.

Udstilling på Rosenholm Slot i Hornslet ved Aarhus, hvor jeg udstiller sammen med kunstnergruppen PART. PART er en helt ny kunstgruppe bestående af 4 kunstnere, Christian Daugaard, Malene Kløve Dalsgaard, Jakob Ivan Larsen og Marianne Helstrup. Udstillinger er d. 24-26 november og der er GRATIS ENTRE.

Håber vi ses mindste et af mine udstillingssteder – Venlig hilsen Mariann Helstrup

Skriv et svar