Art by Marianne Helstrup

Danish Artist, atelier/galleri/værksted i Jægergårdsgade 78, DK- 8000 Aarhus C, Mobil 8755 4442 "Take care of our nature – there is no planet B"

OKTOBER 2017 – 2 UDSTILLINGER

Udstiller i København

 

Min næste udstilling bliver i Lokomotivværkstedet i København d. 6-8 oktober. Jeg glæder mig, for en hel serie af græsk inspirerede malerier er klart til at blive vist frem.  Jeg vil være at finde på stand nr. 22 og jeg bliver rigtig glad, hvis du kigger forbi.

Derfor har jeg også sørget for en god håndfuld fribilletter, som du kan hente på forsiden af min hjemmeside, så skynd dig, der er trods alt kun en håndfuld.

 

Udstiller i Odense

 

Jeg udstiller også på Filosoffen i Odense d, 23 oktober til 8 november. Gratis adgang

Håber vi ses  – Med venlig hilsen Marianne Helstrup

Skriv et svar